supplementen

Er zijn verschillende supplementen op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Er zijn ruim 4000 soorten producten te koop. Supplementen kunnen een goede toevoeging zijn op je dieet. Je lichaam profiteert van deze supplementen en kan zich daardoor ontwikkelen.

Tijdens een workout zijn koolhydraten en eiwitten het belangrijkst voor je lichaam. Eiwit kan gezien worden als de bouwsteen van je lichaam en spieren. Koolhydraten geven je lichaam energie.

 

Veel beginnende sporters denken eiwit de spiergroei versnellen. Eiwit versnelt niet de spiergroei, maar versnelt het spierherstel. Tijdens het sporten komen er lichte scheurtjes in je spieren en doordat de scheurtjes vervolgens herstellen, wordt je sterker en gespierder. Zonder voldoende eiwitten zullen de scheurtjes in je spieren niet herstellen. In het ergste geval kunnen de scheurtjes onherstelbare schade achter laten en kunnen je spieren afbreken. Het is belangrijk dat je dagelijks voedsel eet waarin veel eiwitten zitten. Als je veel sport, zijn eiwitten echt ontzettend belangrijk voor je lichaam.

 

Wat kun je nemen als je niet genoeg eiwitten binnen krijgt?

Als je niet genoeg eiwitten binnen krijgt, is het verstandig om je eiwitgehalte op te voeren. Je kunt dit doen door dagelijks eiwitshakes of proteïne shakes te drinken. Deze shakes zijn rijk gevuld met eiwitten. Eiwitshakes zijn gezond en bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor je lichaam.

 

Eitwitshakes kopen
Er zijn verschillende soorten eitwitshakes verkrijgbaar. Er zijn shakes die afvallen stimuleren, shakes die zorgen voor droge spiermassa en eitwitshakes die aankomen stimuleren. Verder zijn eiwitshakes in diverse smaken verkrijgbaar. In de meeste landen worden de eiwitshakes gezoet met aspartaam. Aspartaam is een kankerverwekkende stof en heeft veel negatieve bijwerkingen op je lichaam. Elke dag een eiwitshake drinken die aspartaam bevat, kan ontzettend slecht zijn voor je lichaam. Voordat je eitwitshakes online koopt, moet je kijken of er geen aspartaam in zit. Veel Nederlandse bedrijven verkopen eitwitshakes zonder aspartaam.

Comments are disabled.