theemok

De meeste mensen komen ’s ochtends pas op gang na een kop koffie, verse thee, of een glas water. We kennen allemaal zo onze rituelen. Onderdeel daarvan is het gebruik van een eigen mok, of kopje. Toch? Via Mokken.nl kun je mokken laten bedrukken, die je natuurlijk thuis, maar ook op kantoor kunt gebruiken.

Niets oogt professioneler dan het gebruik van gepersonaliseerde kantoorartikelen. Of het nu gaat om bedrijfskleding, het bedrijfslogo dat op ieder vel papier geprint staat of schrijfgerei speciaal ontwikkelt voor jouw bedrijf. Maar daar houdt het niet op.

Met kunststof mokken en kopjes kun je namelijk ook klanten, zakenrelaties en personeel laten drinken uit een mok met jouw bedrijfslogo erop. Dit draagt niet alleen bij aan een zorgvuldige bedrijfsprofilering, het zorgt ook voor een vergroting van je naamsbekendheid. Daarnaast drinkt het stiekem natuurlijk ook gewoon een stuk lekkerder. Ook kunststof mokken bestellen met logo? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer je bij Lavista kunststof mokken laat bedrukken, ben je gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit. Wij nemen niet genoeg met minder.

Voordat je je mok kunt laten bedrukken zijn er een aantal opties die je allereerst doorloopt. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van slechts een kleur of van meerdere kleuren? Welke kleur moet de kunststof mok zelf hebben? En hoe moet jouw design op de mok gepositioneerd zijn?

Een aantal keuzes waar onze medewerkers je maar wat graag mee helpen. Wanneer de keuzes gemaakt zijn, kun je je design uploaden en een drukproef aanvragen of gelijk een aantal mokken bestellen. Je hebt al een kunststof mok voor maar 47 cent! En dat voor een kwaliteitsproduct. Twijfel je nog? Vraag dan gerust eerst een offerte

Comments are disabled.