shake

Eiwitten zijn belangrijk voor je lichaam. Eiwit levert namelijk calorieën en aminozuren die je lichaam nodigt heeft om goed te kunnen functioneren. Sommige mensen hebben meer eiwitten nodig dan anderen. Neem bijvoorbeeld vegetariërs, veganisten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kleine kinderen. Ook fanatieke sporters en mensen met bepaalde aandoeningen hebben baat bij wat extra eiwitinname. Daarnaast kan het iedereen wel eens gebeuren dat ze een dagje wat minder gezond eten en dus niet voldoende eiwitten tot zich krijgen. Voor al deze mensen zijn eiwitshakes een uitkomst.

Eiwitshakes voor iedereen

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om eiwitshakes te willen gebruiken. Het is bijvoorbeeld een populair middel om af te vallen. Eiwitshakes vullen namelijk behoorlijk en stillen de lekkere trek. Door een eiwitshake te drinken als tussendoortje voorkom je dat je teveel gaat eten en je krijgt toch de nodige voedingsstoffen binnen. Eiwitshakes kunnen ook juist gebruikt worden om aan te komen. Dit is handig voor bijvoorbeeld mensen die langdurig ziek zijn geweest en weer aan moeten sterken.

In eiwitshakes zitten voldoende eiwitten die bijvoorbeeld vegetariërs en veganisten te kort komen omdat zij deze vaak onvoldoende uit voeding kunnen halen. Sporters die veel trainen of krachtsporters hebben baat bij extra eiwitten, omdat het helpt bij het herstellen van de spieren. Eiwitshakes helpen ook bij kracht opbouw, een groter uithoudingsvermogen, groei van droge spiermassa en het voorkomen van spierafbraak. Eiwitshakes worden ook vaak gebruikt voor een spoedig wondherstel bij ouderen. Eiwitshakes helpt hen bij de verbetering van de werking van het immuunsysteem.

Het gemak van eiwitshakes

Eiwitshakes zijn drankjes in poedervorm die je zelf kunt vermengen met water, sap of een zuiveldrank. Door de poedervorm kan je lichaam de eiwitten gemakkelijk opnemen en gebruiken. Eiwitshakes hebben dus vrijwel direct effect. Eiwitshakes zijn gemakkelijk klaar te maken en zijn er zelfs in kant-en-klaar varianten. Je kunt een eiwitshake overal nuttigen; thuis, op het werk of onderweg.

Er zijn verschillende smaken eiwitshakes, zoals fruitsmaken, vanille of chocolade, zodat je lekker kunt afwisselen. Je kunt zelfs een heuse smoothie maken van je shake. Eiwitshakes voor verschillende doeleinden zijn gemakkelijk online te bestellen. Je zult zien dat eiwitshakes helemaal niet duur zijn. Er zijn op het internet diverse websites waar je goedkoop een voorraad kwalitatieve eiwitshakes kunt bestellen en het gemakkelijkste hieraan is; ze worden lekker thuis bij je afgeleverd. Myprotein heeft bijvoorbeeld vaak mooie acties waarmee je met flinke korting eiwitten kunt aanschaffen. Smaak uitzoeken, code kopiëren, afrekenen. Je hoeft er verder helemaal niets voor te doen.

Comments are disabled.