afvallen

Xenical is een geneesmiddel dat kan helpen bij het afvallen. De werkzame stof in Xenical is Alli en dit is een van de lipase-remmers. Deze stof zorgt ervoor dat er een soort blokkade ontstaat, waardoor je lichaam 25% minder vet opneemt uit het voedsel dat je eet. Uit enkele studies is eveneens gebleken dat het gebruik van Xenical helpt om de hoeveelheid visceraal vet in het lichaam te verminderen.

Hoe kun je gewicht verliezen met Xenical?

Zoals we hierboven al hebben uitgelegd, zorgt de werkzame stof Alli in het middel Xenical ervoor dat het lichaam 25% minder vet opneemt uit het voedsel dat je eet. Het vet dat niet wordt opgenomen door ons lichaam, zal met de ontlasting uit het lichaam worden verwijderd.

Als gevolg van de verminderde opname van vet wordt het lichaam in de gelegenheid gesteld om lichaamsvet te verbranden. Ons lichaam gebruikt dit lichaamsvet namelijk als energie voor onze dagelijkse activiteiten. Dit zorgt ervoor dat je met behulp van Xenical gewicht kunt verliezen.

Waar moet je opletten bij het gebruik van Xenical om vet te verliezen?

Wil je Xenical bestellen en gebruiken om af te vallen? Allereerst is het dan belangrijk om te weten dat Xenical geen wondermiddel is. Je zult geen of slechts weinig gewicht verliezen als je enkel Xenical gebruikt. Je zult daarnaast ook een gezond en gevarieerd dieet moeten volgen. Xenical kan daarnaast dienen als extra hulpmiddel om sneller je kilo’s kwijt te raken.

Daarnaast is het van belang dat je Xenical op de juiste manier gebruikt. Laat je daarom van tevoren goed inlichten door een arts of apotheker. Zorg er ook voor dat je niet meer dan de voor jou geldende dosering inneemt. Bij goed gebruik van Xenical in combinatie met een gevarieerd en gezond dieet zul je merken dat je sneller afvalt.

Comments are disabled.