baby in bad

Iemand vroeg aan mij laatst, wat is nou precies het nut van mobytubs? In dit blog zal ik daar dieper op ingaan. Ik zal ook doorverwijzen waar ik mijn informatie vandaan haal, zodat je zelf dieper de theorie ik kan duiken voor wie dit relevant is. Terug naar de hoofdgedachte van dit artikel, mobytubs zie je vaak terug op kinderafdeling van ziekenhuizen. Ze bestaan niet om hun design maar vooral om hun functionaliteiten. In dit blog wordt uitgelegd wat een mobytub precies is.

Wat is een mobytub

Een mobytub is een bad dat speciaal voor baby’s en/of peuters in ingericht. Dit bad zorgt er voor dat een ouder zijn of haar kind veilig kan schoonmaken. Door de ergonomische en verrijdbare vorming kan een mobytub er voor zorgen dat het kindje ten allen tijden veilig is (bron). Het badje dat speciaal voor baby’s en peuters is gemaakt, heeft vaak de volgende eigenschappen:

• Verstelbaar in hoogte
• Een zelfsluitende lade
• Blad met ronde hoeken
• Voldoet aan CE-norm

Het product is zo ingericht dat het gebruiksvriendelijk te bedienen is. Het wordt al in verschillende ziekenhuizen toegepast. De populariteit van het product is dan ook aan het stijgen. Steeds meer ouders willen hun kindje of peuter veilig wassen. De mobytub biedt voor deze ouders eindelijk een oplossing. Door de zelfsluitende lade en verstelbaarheid in hoogte is het voor iedere ouder mogelijk om het product te gebruiken.

Wil jij jouw kindjes veilig kunnen afwassen? Dan is een mobytub de oplossing die jij zoekt. Bij verschillende partijen zijn deze af te halen voor particulieren en zakelijke bedrijven. Ben of ken jij iemand die een pasgeborenen heeft en problemen heeft met het afwassen van zijn of haar kind. Dan is dit product zeker aan te raden. Informeer haar over de mobytub en de voordelen ervan zodat zij of hij het kindje veilig kan verschonen.

Comments are disabled.